Glasbewassing

Glasbewassing, er zijn er vele die langs komen, u ziet door de bomen het bos niet meer?
Voor Multi-Desk is het één van onze specialismen. Voor ons is nagenoeg geen plek onbereikbaar van uw woonhuis, ramenwassen doen we op de traditionele manier met de ladder, maar Multi-Desk cleaning service zorgt voor een glanzend resultaat.
 

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn zaken waar Multi-Desk cleaning service veel waarde aan hecht. Na een voorinspectie kunnen wij op de juiste wijze te werk gaan. Het sop wat wij gebruiken is milieu vriendelijk van aard, geeft een streeploos resultaat en speciaal ontwikkeld voor de glazenwasser.


Pas als de ramen aan de buitenzijde gewassen zijn, kan iedereen goed zien dat ramen aan de binnenzijde ook vuil worden en regelmatig gewassen moeten worden. Onder andere door invloed van roken, maar ook door het normale gebruik van de ruimtes en het gebruik van diverse apparatuur, ontstaat bijna ongemerkt een vuile aanslag aan de binnenzijde van de ramen. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.
 

U kunt Multi-Desk cleaning service inschakelen voor een planmatig glasbewassing volgens vaste frequenties. Dan weet u zeker dat uw woning altijd de uitstraling heeft die u graag ziet!

Zeker omdat wij wel het kozijnwerk meenemen en als u dat wenst ook het overige houtwerk.

 

Wilt u ook een scherpe nette en eerlijke prijs? Neem dan contact met ons op!!