Onze overige diensten
 

Dakkapel reinigen
Een schone dakkapel staat als een vlag op uw huis. Wij adviseren om uw dakkapel minimaal één keer per jaar professioneel te reinigen. Is uw dakkapel vervuild met zand, vastzittend mos en algen? Dat is niet alleen nadelig voor het aanzicht, maar ook voor de levensduur. Het schoonmaken van een  dakkapel is een lastige klus om zelf uit te voeren.

 

Laat u dit door Multi-Desk cleaning service doen dan wordt deze gereinigd met professionele schoonmaakproducten. De zijwanden, boeiboorden, het dak, de draaidelen en de kozijnen worden dan schoongemaakt.

 

klik hier om contact op te nemen met Multi-Desk cleaning service voor een nette prijs.

 

Boeiborden reinigen

Het boeiboord is de afwerking - de buitenste plank - van uw dakgoot of dakrand. Deze plank kan van hout of kunststof zijn. Vanwege de duurzaamheid beschikken veel woningen tegenwoordig over kunststof boeiboorden, die bovendien minder onderhoud vereisen.

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de boeiboorden, zowel die van hout als van kunststof. Bovendien bezorgt reiniging van de boeiboorden uw pand een schone, frisse uitstraling. Multi-Desk cleaning service werkt met solide gereedschappen en materialen om boeiboorden te reinigen. Ook kunnen wij de plaatsen bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Boeiboorden schoonmaken is professioneel onderhoudswerk, dat wij graag voor u verzorgen.

 

​Wilt u meer weten klik dan hier om contact op te nemen met Multi-Desk cleaning service